Reklamefri podkast nettleser

For å få tilgang til reklamefri podkast hos Manifest Media må du gå inn på Mitt abonnement og finne din private lenke til det som på podkast-språket kalles rss-feed. Denne finner du nederst på siden «mitt abonnement», ved å trykke på «Lytt til podkasten». Da popper det opp en boks med noen direktelinker øverst. Hvis du har en av disse podkastspillerne installert på maskinen din kan du trykke der, hvis du er usikker så kan du heller kopiere det nederste feltet som heter RSS-lenke. Ved å trykke på kopier-ikonet(to firkanter oppå hverandre) til høyre for RSS-lenken, kopieres denne automatisk.

De fleste apper støtter private rss-feed, men dessverre gjør ikke Spotify det, på tross av at det har blitt etterspurt utallige ganger. Dvs at hvis du bruker Spotify for å høre på podkaster til vanlig, må du benytte deg av en annen podkastspiller for å tilgang til reklamefrie podkaster fra Manifest Media. De vi omtaler i denne artikkelen er anbefalt av oss og gratis å bruke.

Google Podcast

(for nettlesere, men også android og iphone)


1. Klikk på «legg til via RSS-feed»-knappen til venstre
2. Lim inn din private RSS-lenke for podkasten som du finner under «ditt abonnement», og ved å trykke på «Lytt til podkasten».
3. Klikk på abonner

OBS! Hvis du allerede har abonnert på podkasten tidligere vil den nå ligge dobbelt i spilleren din. Den som er uten reklame er merket med «reklamefri». For å fjerne den gamle må du klikke på den, klikke på «Abonnerer» og velge «Avslutt abonnement»
PS: Google podcast fungerer akkurat nå. Men det blir lagt ned i løpet av 2024, og skal erstattes med Youtube Music. Her kan du lese hvordan du overfører abonnementer til YouTube Music. Etter 23. juni 2024 kan du ikke lenger høre på podcaster i Google Podcasts. Etter 29. juli 2024 kan du ikke lenger overføre eller eksportere abonnementene dine.

Apple Podcast på desktop

(for Mac)

1. Trykk på «Fil» i linjen øverst på skjermen.
2. Trykk «Følg et program via URL».
3. Lim inn din private RSS-lenke for podkasten som du finner under «ditt abonnement» og trykk Følg

OBS! Hvis du allerede har fulgt podkasten tidligere vil den nå ligge dobbelt i spilleren din. Den som er uten reklame er merket med «reklamefri». For å fjerne den gamle må du klikke på på den, klikke på ... øverst til høyre og velge «slutt å følge program».