Personvern- og salgsvilkår

Personvern- og salgsvilkår for Stiftelsen Manifest Media (886 338 392)

1. Generelt

Stiftelsen Manifest Media (886 338 392) ivaretar ditt personvern. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi håndterer personopplysningene dine i forbindelse med at du besøker våre nettsider eller registrerer en konto via noen av våre nettsider. Vi kan gjøre endringer i vår personvernerklæring for å gjenspeile endringer i vår virksomhet, på våre nettsteder eller tjenester, eller gjeldende lov. Den siste versjonen av personvernerklæringen finnes alltid her på nettstedet.

2. Behandling og Rettigheter

Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake eller be om innsikt i din persondata. Kun personer med nødvendige arbeidsoppgaver vil ha tilgang til detaljer for å kunne følge opp givere, håndtere avtaler og svare på henvendelser.

3. Hvem er ansvarlig for personopplysningen vi samler inn?

Manifest Media har ansvaret for å sikre at dine personopplysninger er behandlet i henhold til lover og regler. Vi iverksetter tekniske, juridiske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å verne personopplysningene dine mot å bli manipulert, gå tapt eller bli ødelagt eller at uvedkommende får tilgang til dem.

4. Hvordan samler vi inn personvernopplysninger?

For å kunne tilby deg et komplett tilbud så vil vi be om:

Telefonnummer

Epost-adresse

Postnummer

Vi samler inn persondata gjennom Vipps og gjennom inntasting av bruker. Denne informasjonen deles ikke med andre og brukes kun til sitt nødvendige formål for administrering, oppfølging og gjennomføring av avtaler mellom brukersted og kunde. Vipps sine vilkår kan leses her https://www.vipps.no/vilkar/vilkar-privat/


Vilkår for avtale

Selger er Stiftelsen Manifest Media, Torggata 28, redaksjonen@manifestmedia.no, orgnr: 886 338 392, og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Avtalen har ingen bindingstid og kan når som helst avbrytes enten med å kontakte Manifest Media på redaksjonen@manifestmedia.no eller ved å avbryte fast betaling i Vipps under administrer abonnement, eller på Min Side. Hvis ikke du selv klarer å avbryte avtalen kan du kontakte oss på redaksjonen@manifestmedia.no for en øyeblikkelig kansellering. Det valgte beløpet i fastavtalen trekkes den 20. hver måned med mindre annet er avtalt.

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

Er du supersupporter og gir minst 199,- fast i mnd, kan du bestille ditt gratis supporterskjerf her