MANIFEST MEDIA SØKER JOURNALIST

Vi skal bli den ledende plattformen for podkast, sosiale medier og engasjert debatt til venstre for midten i norsk politikk. Med suksesser som MIMIR&MARSDAL og 5080 Nyhetskontrollen med Mia Hundvin er vi allerede godt i gang. Nå søker vi en uredd og munnrapp journalist til vår løpende dekning av politikk og kultur i flere formater:

Din faglige kompetanse:

Du har journalistisk erfaring, gjerne som kommentator. Du skriver effektivt og engasjerende. Erfaring bak mikrofon og foran kamera er en fordel, men ikke en forutsetning.

Dine egenskaper:

Du er idérik og uredd. Du liker en god spissformulering, men er egentlig en nysgjerrig nerd som elsker å sette deg inn i saker og ting.

Oppgaver:

Som journalist og kommentator i vår nyhetsavdeling vil du følge nyhetsbildet og jobbe fram tema, vinkling og kilder, med særskilt ansvar for kulturfeltet og et yngre publikum.

Arbeidsmiljø:

Vi kan tilby et kreativt og engasjerende arbeidsmiljø og er samlokalisert med Forlaget Manifest og Manifest Analyse i Oslo sentrum. Og en unik mulighet til å skape en ny medieplattform fra bunnen av.

50 prosent stilling. Fast jobb. Lønn etter gjeldende avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til ansvarlig redaktør Magnus E. Marsdal - 92458464 eller avdelingsleder Stig M. L. Waage - 91853193

Søknad og CV sendes til redaksjonen@manifestmedia.no innen utgangen av 26. mars.